Go Cut overholder god databehandlingsskik i henhold til Lov om behandling af personoplysninger også kaldt personoplysningsloven.

Al brug af websitet foregår anonymt. Go Cut indsamler ikke personhenførbare oplysninger om brugerne af websitet, og Go Cut har ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner, medmindre andet er angivet på websitet.

Dette gælder dog ikke, såfremt disse oplysninger afgives i forbindelse med registrering af uopfordret jobansøgning eller ved tilmelding til abonnementsordninger på websitet eller såfremt brugeren selv offentliggør sine personoplysninger på websitet, fx ved deltagelse i kommentar-debatter eller lignende.

I forbindelse med registrering af jobansøgning eller tilmelding af abonnementsordninger, registreres kun de oplysninger som personen selv har indtastet, så som navn, e-mailadresse m.v. Disse almindelige personoplysninger registreres direkte hos Go Cut, og videregives ikke til tredjemand. Oplysningerne anvendes til de formål, som fremgår i forbindelse med registreringen.

Der registreres oplysninger om den besøgendes adfærd på hjemmesiden, men det foregår helt anonymt for den besøgende.