Jeg startede som mobil frisør d. 1. Maj 2014, men har arbejdet som frisør i mere end 10 år, og konceptet med at komme hjem til kunder i Kolding og omegn, at blive klippet i trygge og vante omgivelser, ikke skulle stresse for at komme ud af døren til tiden, er blevet rigtig godt taget imod.

Det var tidligere muligt at book tid booke tid som hos andre frisører i Kolding, da jeg havde lejet en stol hos ART of HAIR i Mazantigade 3, 3 dage i ugen. Men jeg har valgt for nu kun at tilbyde mobile tider og er derfor ikke hos ART of HAIR mere.

Du får altid en professionel behandling og jeg har den 4-årige frisør uddannelse. Jeg tilbyder personlig rådgivning ud fra hårtype og personlighed, sammen med et højt serviceniveau hjemme hos dig, dine venner, familie eller i din virksomhed, hvor end det måtte passe bedst.

Jeg følger hele tiden moden, både via kurser og mode magasiner og er hele tiden opdateret med de nyeste trends indenfor styling og klippetekniker. Det vigtigste er at du er i centrum, og at du får en god oplevelse. Jeg giver gerne rådgivning og kommer med idéer, men glemmer ikke lytte til dine ønsker da det jo i sidste ende er dig som kunde der vælger hvilken frisure du ønsker.

Mobil frisør i Kolding - Go Cut by Anita HøjJeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Anita Høj, Indehaver af Go Cut by Anita Høj
Mobil frisør i Kolding og omegn.