Sikke en fantastisk sommer 2018 har budt på.

Det betyder dog at mange i særlig grad nu har problemer med meget tørt, glansløst og beskadiget hår. Sol og badning i salt og klorvand er noget af det værste vi kan byde vores hår. Så er dit hår også plaget så fortvivl ikke…  der er hjælp at hente!!

Her kommer nogle af mine personlige råd, samt forslag til uundværlige produktkøb.

Flere af de produkter jeg anbefaler her, kører jeg tilbud på resten af september – SPAR 25 til 50%

 • Giv dit hår en Detox behandling
  så du får fjernet alle klor og saltvandsrester. Klorvand viser sig som et glasuldsagtigt shine. Så er dit hår FOR glansfuldt kan det være overophobning af klorvand. En detox shampoo med aktive særligt rensende ingredienser er nødvendigt gennem 1-2 uger. Jeg vil anbefale detox shampoo og conditioner fra Original Mineral!

  Original mineral Detox shampoo og conditioner

 • Erstat mistet fugtighed.
  Hårkur hårkur hårkur det kan ikke siges nok! Normalt er 1 gang om ugen nok, men ved meget skadet hår vil jeg anbefale ved hver hårvask i 14 dage for genopbygning. Forkæl dig selv ekstra med en hjemmekurbehandling 1-2 gange i ugen hvor du vasker håret først, derefter håndklædetørrer håret- så fordeler du hårkur, kommer et håndklæde rundt om håret så der kommer varme til håret, og lad den virke ½ time, eller endnu bedre- sov med den i og skyl derefter og afslut med balsam.

 • Genopbyggende leave in produkter
  som virker i håret hele dagen. En god hårolie til at genoprette fugten eller for mere pleje og genopbyggelse effekt en leave in hårkur. Denne er et aldeles MUSTHAVE. Vi kalder den GULDkrukken! Læs mere om project sukuroi GULDkrukken her

  Project sukuroi

 • Børst dit hår med omhu.
  Hår der er solskadet kan være vanskeligt at rede ud, hvilket betyder du kan knække hårstråene hvis du reder for voldsomt og derved bliver håret yderligere beskadiget. En god ide kan være at rede håret med en bredtandet kam mens hårkuren virker i håret. Og som langhårspige er det vigtigt at investere i en god børste. Jeg kan anbefale Tangle Teezer eller Tangle mouse i vådt hår og til tørt hår Kevin Murphys fantastiske børste lavet af vildsvinehår.

 • Giv liv til farven.
  Salt, klor og sol er noget af det der slider mest på hårfarven, og for at genoprette farven kan en glansbehandling hos frisøren være en god ide. Til hjemmebrug en farvebeskyttende shampoo og balsam. Maria Nilas farvekure er jo også bare geniale…Derved plejer du samtidig med du tilfører farve.

 • Klip slidte spidser af
  så de spaltede spidser forsvinder og derved undgår du at håret forstsat deler sig så du om et par måneder er nødt til at få klippet betydelig mere af for at redde det.

 • Skyl håret med koldt vand.
  Afslut badet med at skylle håret med koldt vand. Koldt vand lukker skællaget og dermed vil håret virke mindre kruset, og håret vil se mere skinnende og glansfuld ud.

 • Forebyggelse er altid vigtigt!
  Så tænk fremadrettet på at beskytte håret så vidt muligt. Brug en solhat i den skrappe sol, undgå for meget klorvand og brug en Uv beskyttende spray med pleje i håret ligeså vel som du bruger solcreme på kroppen.