Leder du efter en Herrefrisør i Kolding, en frisør med god erfaring og gode teknikker, en der kan klippe dit hår om det er almindeligt, krøllet eller har trælse hvirvler.

GO Cut er din nye mobile herrefrisør Kolding, og du er meget velkommen til at kontakte mig og evt booke en tid på: 8980 2020

Jeg var i Salon i Mazantigade, lige overfor rutebilstationen, hvor der også er mulighed for parkering, men har valgt kun at fokusere på at være udekørende frisør

Mobil Herrefrisør Kolding

Der er nærmest utallige frisører i Kolding, og det kan være meget svært at finde ud af hvilken frisør er den bedste, hvilken er den billigste og hvem er bedst til prisen.

Mange gange er det jo individuelt, da det er de færreste der prøver alle frisører. Mange gange når man har fundet en frisør man er glad for så bliver man ved at komme der til man enten er tvunget til at finde en anden fordi man ikke kan få en tid hurtigt nok, eller frisøren er syg, eller måske flyttet et andet sted hen.

Da jeg har eget hus, børn i børnehave og skole samt mand der arbejder her i Kolding, behøver du i hvert fald ikke bekymre dig om at jeg flytter.

Men kontakt mig og få en tid, jeg vil meget gerne være din herrefrisør Kolding.

Ser frem til at høre fra dig.