Frisør Kolding

Go Cut by Anita Høj – Koldings nye frisør.

Velkommen til Go Cut din nye frisør i Kolding. Jeg havde lokaler på Mazantigade i Kolding hos Art of Hair, ved banegården, lige over for busstationen, men lige nu kører jeg kun som mobil frisør.

Jeg startede Go Cut d. 1. Maj 2014, med et koncept om at komme hjem til kunder i Kolding og omegn, for at kunne klippe i trygge og vante omgivelser. Jeg blev taget rigtig godt imod, og jeg har siden November haft mulighed for at tilbyde kunder at komme i salon her i Kolding.

Fordele ved at vælge mig som din frisør i Kolding. Jeg har:

  • 4. årig uddannelse
  • over 10 års erfaring
  • miljøvenlige farver
  • økologiske produkter

Jeg tilbyder personlig rådgivning ud fra hårtype og personlighed, sammen med et højt serviceniveau.

Jeg følger hele tiden moden, både via kurser og mode magasiner og er hele tiden opdateret med de nyeste trends indenfor styling og klippetekniker. Det vigtigste er at du er i centrum, og at du får en god oplevelse. Jeg giver gerne rådgivning og kommer med idéer, men glemmer ikke at lytte til dine ønsker da det jo i sidste ende er dig som kunde der vælger hvilken frisyre du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan bestille tid på 8980 2020 (ikke sms)

Med venlig hilsen

Anita Høj, Indehaver af Go Cut – din frisør i Kolding

Go Cut frisør kolding dameklip

Frisør Kolding

Frisør Kolding bliver der søgt på rigtig mange gange, og i at du er kommet forbi her håber jeg at du har fundet det du søgte. Jeg lever og bor i Kolding, så søger du en frisør Kolding, så kontakt mig så vi kan finde en tid. Send mig en sms eller ring til mig på 8980 2020 (ikke sms).

Ser frem til at blive din frisør i Kolding og omegn.

God frisør Kolding

God frisør Kolding, så er Go Cut det klare valg. En god frisør i Kolding der har styr på klippe tekniker, lækre miljøvenlige farver økologiske prisvindende produkter. Et godt valgt til hele familien.

Bedste frisør Kolding

Leder du efter den bedste frisør i Kolding, eller en af de bedste frisører i Kolding, så er du kommet til den rette. Med mere end 10 års erfaring i moderigtige saloner, kombineret med den 4 årige frisør uddannelse har jeg samlet mig en stor erfaring. Om du syntes jeg er den bedste frisør i Kolding skal jeg ikke kunne sige, men giv mig chancen, så skal jeg gøre alt jeg kan for at bevise det for dig.

Billig frisør Kolding

Leder du efter en billig frisør i Kolding og omegn, så tjek mine priser. Jeg er ikke den billigste, men jeg er helt sikkert heller ikke den dyreste. Jeg synes mange gange at kvalitet og pris hænger sammen. Desuden sætter jeg tid af så vi ikke skal stresse.